EN 471 en RWS gecertificeerde werkkleding voor hoge zichtbaarheid en optimale veiligheid langs de weg of op het water.

 

Proron biedt u een ruim assortiment veiligheidskleding in "high visibility" uitvoering voor bedrijven in de wegwerk- en infrastructuur branche. Enkele merken in ons assortiment zijn 3M, Cerva, Dassy, Sioen en Quest.

Deze veiligheidskleding, ook wel bekend als reflectiekleding, signaalkleding of reflecterende kleding voldoet aan de EN 471 eisen en zorgt ervoor dat u overdag en ’s nachts goed zichtbaar bent. Bij het ontwerp en de productie van kleding wordt door onze geselecteerde fabrikanten hoge eisen gesteld aan de luminatie en reflectie van de stof. De fluorescerende oppervlakte en reflecterende eigenschappen van het materiaal bepalen in welke klasse de kleding valt.

Proron levert signaal- en high visibility kleding als werkbroeken, korte broeken, t shirts, polo’s, truien, fleece vesten, hesjes, doorwerkjassen, parka’s, bodywarmers, mutsen, caps, softshells en bovendien vlamvertragende kleding.

Als je heel de dag staat, is een goede schoen noodzaak. Proron levert diverse merken van topkwaliteit met en zonder kruipneus.

Uiteraard kan de veiligheidskleding naar uw eisen en wensen worden vermaakt. Ook kunt u uw bedrijfslogo of teksten op de werkkleding laten borduren of bedrukken.