Zichtbaarheid langs de weg en een hoog draagcomfort.

 

Voor de logistieke branche is een specifiek assortiment aan bedrijfskleding, schoeisel en PBM's samengesteld van topmerken als Dassy, Cerva, Australian Line, Havep en Sioen. Voor specifieke wensen zoals waterdicht, winddicht, ademend en koude bestendig hebben wij een compleet assortiment gecertificeerde bedrijfskleding. Proron levert zowel dames- als herenkleding voor de logistiek. Alle bedrijfskleding voor logistiek & transport is getest en ontworpen om comfortabel en veilig in te kunnen werken. De brede lijn aan hoge zichtbaarheidskleding is daar een voorbeeld van. Uw werkzaamheden op- en langs de weg kunt u zo veiliger uitvoeren.

Voor transport en logistiek is daarnaast een lijn samengesteld van bedrijfskleding die comfortabel zit en ondersteunend is voor uw dagelijkse werk. Denk hierbij aan speciale opbergmogelijkheden voor bijvoorbeeld portofoons en andere benodigdheden maar ook aan stalen of composite neuzen in de werkschoenen. Bedrijfskleding voor de logistiek kunt u bij ons in de mobiele showroom bestellen.

Als je heel de dag staat, is een goede schoen noodzaak. Proron levert diverse merken van topkwaliteit met en zonder kruipneus.