Ontdek het volledige aanbod.

 

Voor houtbewerkers biedt Proron een groot assortiment aan jacks en broeken in de juiste kleuren die ook nog doen wat ze beloven. Vrijwel alle wensen en eisen van klanten zijn in de kleding van onze leveranciers geïntegreerd. Meestal wordt gebruik gemaakt van een materiaalmix van polyester en katoen. Dat maakt de kleding heel soepel.Veel zakken en versterkte kniekussenzakken maken je werk bovendien een stuk makkelijker.

Naast jassen en broeken levert Proron ook handschoenen van onder andere OXXO. Deze worden doorgaans uitgevoerd in synthetisch leer met rubber afwerking voor betere grip, wat heel handig is bij het werk. Het oppervlak van spandex vergroot het draagcomfort. Verder zorgt een klittenbandsluiting bij de pols dat de handschoen op je persoonlijke wensen kan worden afgestemd. Hiermee kan elke drager de handschoenen naar eigen wens verstellen. Zo kan niets je werk meer in de weg staan, want goede kleding is het halve werk.

Als je heel de dag staat, is een goede schoen noodzaak. Proron levert diverse merken van topkwaliteit met en zonder kruipneus.