Zou het niet gemakkelijk zijn als er een Kleding Management Systeem was dat speciaal voor uw onderneming wordt samengesteld en ingericht? Dus geen Excel lijsten meer, geen faxen of telefoontjes meer. Bestellen, beheren en met name beheersen in 1 totaal concept. 

Met bedrijfskleding geeft u uw bedrijf en uw medewerkers een professionele uitstraling mee. Maar het zorgt ook voor flink wat extra kosten. Veelal wordt er voor de bedrijfskleding dan ook een aparte administratie bijgehouden. Niet alleen dient dit programma te worden aangeschaft, ook daarna brengt het veel tijd en kosten met zich mee. Het Kleding Management Systeem van Proron voorziet in de wensen van nu! Minder werkzaamheden, minder kosten en meer gemak!

Het Kleding Management Systeem van Proron is een uniek concept waarbij u als opdrachtgever centraal staat. Het KMS wordt speciaal voor uw onderneming en uw werkzaamheden ingericht met de door u gekozen artikelen en gewenste product opties.

Het  Proron Kleding Management Systeem is een online kleding registratie- en bestelsysteem waarmee u snel en overzichtelijk bedrijfskleding, schoenen en overige persoonsgebonden PBM's kunt bestellen. Als inkoper kunt u ook bulkbestellingen plaatsen, op die manier heeft u altijd een overzicht wat u wanneer besteld heeft en waar het verbruik binnen uw bedrijf zit. Ook eventuele eigen voorraad kunt u registreren.

Het is mogelijk bedrijfskleding te bestellen op diverse niveau's zoals ook op medewerker niveau. Uw medewerkers kunnen zelf inloggen en binnen het voor hun geselecteerde pakket hun eigen bedrijfskleding bestellen. Door iedere medewerker een budget te geven, heeft u totale controle over de kosten. Een medewerker kan namelijk niet méér bestellen dan zijn budget toelaat. U kunt er wel voor kiezen om een blokkade te overrulen. Ook dit wordt in het KMS geregistreerd.

Hoe werkt het?

In overleg met PRORON wordt er voor u een account aangemaakt met producten die voor u van toepassing zijn. Naast het plaatsen van algemene bestellingen, kunt u er ook voor kiezen om al uw medewerkers in het systeem te zetten. U voert eenmalig de maten in en vervolgens kunt u bestellingen per medewerker plaatsen. De bestellingen worden door ons ook per persoon verpakt, dus u heeft daar geen omkijken meer naar. Ook met eventuele vermakingen wordt door ons rekening gehouden.

Door iedere medewerker een budget te geven, heeft u totale controle over de kosten. Een medewerker kan namelijk niet méér bestellen dan zijn budget toelaat. U kunt er wel voor kiezen om een blokkade te overrulen. Ook dit wordt in het KMS geregistreerd.

U heeft op ieder moment van de dag inzage in de bestelhistorie per medewerker, per product en per vestiging. U hoeft dus geen aparte Excel bestanden bij te gaan houden.

Voor meer informatie of om direct een account aan te vragen kunt u contact met ons opnemen. 

 

Direct inloggen KMS